top of page

Edelstenen.

Edelstenen zijn de hoogst ontwikkelde verschijningsvormen uit het mineralen rijk. Ze zijn in staat informatie vast te houden, energie te ontvangen, op te slaan, te versterken en door te geven.

De werking van stenen is veelzijdig. Ze zijn werkzaam op de hele persoon, dus zowel op het fysieke als op het geestelijke lichaam.

De geneeskrachtige werking is al eeuwenlang bij mensen bekend. De Maya's droegen bijvoorbeeld edelstenen in de vorm van een amulet of zegel.

Wij bieden o.a een zeer uitgebreid assortiment edelsteen hangers ( meer dan 150 soorten) die uitgetest worden met de bio-tensor om vervolgens via een spier test te bepalen of deze edelsteen bij uw situatie past.

Verder ontvangt u bij iedere steen een uitgebreide beschrijving over de werking van de steen.

Edelstenen zijn niet alleen weldadig voor mensen. Dieren zo is gebleken uit onze ervaringen hebben veel baat bij het dragen van een edelsteen.

Uiteraard hebben wij ook een mooie collectie aan zowel ruwe als geslepen edelstenen.

Hieronder volgt een kleine impressie van onze voorraad. Uiteraard is het voor ons onmogelijk om alle artikelen op de foto te zetten daarom nodigen wij u uit om bij ons vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

bottom of page